За прогнозом Національного банку України, в середині наступного року варто очікувати пожвавлення на ринку банківського кредитування.

Про це сказала голова Нацбанку Валерія Гонтарєва на зустрічі з членами Форуму провідних міжнародних фінансових установ FLIFI, до якого входять банки з іноземним капіталом.

Згідно з повідомленням прес-служби НБУ, під час зустрічі, зокрема, учасники обговорювали питання макроекономічних прогнозів на наступний рік. Гонтарєва озвучила прогноз, згідно з яким ВВП у 2016 році має вирости на 2,4%, інфляція - на 12%.

Читайте також: Українці неохоче несуть заощадження в банки - експерт

Окрім того, на порядку денному зустрічі стояли питання оздоровлення банківської системи України. На думку голови Нацбанку, до кінця 2016 року вона буде знаходитися на етапі перезапуску.

Популярні новини зараз
Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще