У Дніпропетровську невідомі викрали і побили члена дільничної виборчої комісії Красногвардійського району на ділянці 121/325 від одного з кандидатів на посаду мера міста.

Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Дніпропетровській області.

Наголошується, що 11 листопада Тетяна Богіна проводила агітаційну роботу. До неї під'їхала машина, з якої вийшли троє чоловіків. Вони побили її, посадили в автомобіль, провезли кілька кілометрів і висадили на вул. Героїв Сталінграда, після чого зникли.

Читайте також: У Дніпропетровському СІЗО масові побиття ув'язнених - правозахисники (фото)

Жінка підозрює, що це справа рук "діячів" з "Опозиційного блоку", представники якого, за словами Богіної, постійно чинять тиск на членів виборчих комісій. Пише "Дніпропетровська панорама".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В даний час жінка перебуває в лікарні з діагнозом "закрита черепно-мозкова травма".

За даним фактом порушено кримінальну виробництво за статтею "незаконне позбавлення волі або викрадення людини", яка передбачає до п'яти років позбавлення волі.