Винищувачі повітряної поліції Північноатлантичного альянсу перехопили російський військовий літак в небі над Балтійським морем поблизу латвійського кордону.

Про це стало відомо з повідомлення Національних збройних сил Латвії, передає Facenews.

"Винищувачі повітряної поліції 13 листопада в міжнародному повітряному просторі над Балтійським морем недалеко від латвійського кордону перехопили літак Іл-20, що належить російським збройним силам", - сказано в повідомленні.

Читайте також: Шість американських винищувачів F-15 додатково прибули у Туреччину

Зазначимо, за останні шість місяців винищувачі НАТО здійснили близько 250 перехоплень російських військових літаків. Цікаво, що літаки РФ не порушують повітряний і морський простір держав-членів Організації північноатлантичного договору, однак створюють загрозу для цивільної авіації.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

У НАТО розцінюють таку поведінку Росії як демонстрацію сили для вивчення реакції потенційного суперника.