Президент України Петро Порошенко, прем'єр-міністр Арсеній Яценюк та інші члени уряду принесли до диппредставництва Франції в Києві квіти та вшанували пам'ять жертв терактів у Парижі.

Про це повідомили прес-служби президента і прем'єр-міністра.

"Ми з Францією захищаємо наші спільні європейські цінності - свободу, рівність, братерство. Весь світ разом з Францією", - сказав Порошенко.

"Україна разом з французьким народом. Вона знає, що таке тероризм і агресія, і що таке диктаторський режим. Тому нас не залякати. Україна як частина великої європейської спільноти зробить все для того, щоб ті, хто роблять такі акти, були покарані", - сказав Яценюк під час покладання квітів під посольством Франції.

Читайте також: Кияни несуть квіти під посольство Франції (відео)

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Світ змінився, і ми очікуємо дуже жорстку і чітку реакцію Великої двадцятки в боротьбі з тероризмом", - додав він.

Нагадаємо, після терактів, що трапилися у Франції 13 листопада Президент України Петро Порошенко доручив посилити заходи безпеки в державі.