Співробітники поліції Харківській області розкрили вбивство 15-річної дівчини, що відбулося в Краснокутську.

Про це повідомляють у прес-службі МВС України в Харківській області.

Місцева мешканка звернулася до правоохоронців із заявою про зникнення своєї доньки. Жінка розповіла, що 15-річна дівчинка пішла з дому 4 листопада і досі не повернулася.

Працівники поліції негайно почали пошуки зниклої. Дівчину шукав весь особовий склад місцевого відділу поліції та представники громадськості. Правоохоронці опитували свідків, друзів і знайомих дівчини, відпрацьовували різні версії події.

У результаті оперативники знайшли 21-річного жителя сусіднього села, який раніше був судимий за крадіжки. Під час допиту він зізнався, що вбив дівчину-підлітка, а тіло закопав у посадці.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: В Києві затримали канібала-вбивцю (фото, відео)

Зараз на місці події працюють правоохоронці і експерт. Тіло направлять на експертизу. Вбивці загрожує до 15 років позбавлення волі.