У багатоповерхових будинках жителів Запоріжжя знову масово не працюють ліфти. Люди похилого віку не мають фізичної можливості потрапити на ділянки

Про це повідомляє місцевий сайт TV5.

"15 листопада, в день проведення другого туру голосування, в будинках запорожців знову не працюють ліфти", - пише видання. За даними TV5, аналогічна ситуація спостерігалася і в першому турі місцевих виборів - 25 жовтня.

Читайте також: Видання, які цитують в "день тиші" пости кандидатів, порушують закон

Особливо велика кількість скарг на роботу ліфтів було саме в ранкові години. Але і станом на 12:00 багатьом городянам доводиться ходити пішки, проте багато людей похилого віку змушені залишатися вдома, не маючи фізичної можливості потрапити на дільниці.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

У комунальній службк Запоріжжя підтвердили існуючі масові проблеми з ліфтами, але точна кількість непрацюючих підйомників повідомити не змогли.

Виборчі дільниці працюватимуть до 20:00, залишається сподіватися, що ліфти запрацюють, і всі бажаючі запорожці встигнуть проголосувати.