Прикордонники затримали у Житомирській області трьох українців, які вивозили із зони відчуження близько півтонни металобрухту. Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

Правоохоронці зупинили молодиків віком від 17 до 20 років, які рухалися на гужовому возі, поблизу населеного пункту Луговики.

"Під час огляду прикордонники спільно з представниками поліції виявили в підводі вантаж металобрухту вагою близько 450 кілограмів", - повідомили у ДПСУ.

Проводяться заходи щодо притягнення винних до відповідальності.

Читайте також: Мешканець Луганщини гнав табун з п'яти корів на Росію

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, напередодні в Іллічівському морському торговельному порту правоохоронці попередили спробу контрабандного вивезення з України чищених грецьких горіхів. Вантаж горіхів у трьох вантажних автомобілях мав бути направлений до Іраку.