Суд завтра, 17 листопада, продовжить засідання щодо міри запобіжного заходу народному депутату України від Радикальної партії Ігорю Мосійчуку, на якому представники Генеральної прокуратури України (ГПУ) проситимуть знову взяти парламентарія під варту.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав сам Мосійчук.

"Моє звільнення - поки тимчасове. Так, завтра, 17 листопада, продовжиться судове засідання по моїй справі, і ГПУ проситиме суд повернути мені арешт як запобіжний захід. Але, принаймні, на якийсь час у мене з'явилася можливість для повноцінного лікування в інституті ім. Шалімова, де я був прооперований до арешту і де мене готують до нової операції зараз", - написав Мосійчук.

При цьому нардеп підкреслив, що не має наміру залишати Україну.

"Їхати з країни я нікуди не збираюся. Щиро вдячний друзям, які пропонують забезпечити це, переживаючи за мене. Але я народився на цій землі, я за неї воював, тут живуть мої діти, тут я і помру", - зазначив Мосійчук.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читайте також: Адвокати просять суд зачекати на одужання Мосійчука

Також він заявив про те, що особисто контролюватиме розгляд своєї справи в Європейському суді з прав людини (ЄСПЛ).

"Немає сумнівів, що ми його виграємо. Чітко зафіксовані численні порушення законодавства щодо мого арешту", - підкреслив політик.