Американський держсекретар Джон Керрі вважає, що після проведення минулого тижня міжнародних переговорів у Відні, ситуація в Сирії може кардинально змінитися.

Головний дипломат США очікує, що "велика зміна" наступить вже через кілька тижнів, передає Голос Америки.

Сьогодні, 17 листопада, Керрі заявив, що Іран і Росія мають "вдихнути життя у процес" і зробити свій вклад у зусилля з припинення вогню в Сирії, де за час майже п'ятирічного конфлікту загинули 250 тисяч людей.

Читайте також: Росія обстріляла ІДІЛ крилатими ракетами з підводного човна

Відповідну заяву голова Держдепу зробив в Парижі після бесіди з французьким президентом Франсуа Олландом про загрозу тероризму.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, в суботу, 14 листопада, у Відні пройшли зустрічі за участі високопоставлених дипломатів з 20 провідних країн світу. Вони домовились про те, що будуть спонукати сирійський уряд і представників опозиції до продовження діалогу під егідою ООН до 1 січня.