Правоохоронці посилили контроль на блокпостах в Донецькій області. Ці заходи ввели, щоб припинити нелегальне перевезення металобрухту та запобігти незаконному бізнесу. За добу поліцейські зупинили чотири автомобілі з вантажами без супровідних документів.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ у Донецькій області.

Співробітники правоохоронних органів на стаціонарних та мобільних блокпостах проводять ретельні перевірки транспорту.

Поліцейські зупинили протягом доби вантажівки у Краматорську та Костянтинівці з металобрухтом. Водії не мали при собі жодних дозвільних документів.

В одному з автомобілів виявили колісні залізничні пари. Загальна вага вантажу склала близько 15 тонн. Правоохоронці встановлюють походження незаконного вантажу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Читайте також: Троє підлітків тягли півтонни радіоактивного брухту з Чорнобиля

Під час патрулювання одного з мобільних блокпостів, співробітники правоохоронних органів зупинили автомобіль "ГАЗель". Він нелегально перевозив чорний метал.

Всього протягом доби вилучили 43 тонни металобрухту.

Правоохоронці проводять перевірки походження всіх вантажів.