У Рівному поліцейські затримали одинадцятьох громадян Шрі-Ланки та Індії. Про це повідомляє управління Національної поліції у Рівненській області.

Інформація про перебування у місті групи людей арабської національності надійшла до правоохоронців близько першої години ночі.

Поліцейські, які прибули за викликом, на одній із зупинок громадського транспорту на околиці Рівного виявили одинадцятьох підозрілих чоловіків.

Документи, що засвідчують особу, були лише у сімох з них. Тож для перевірки та з'ясування усіх обставин іноземців доставили у Рівненський відділ поліції, а вже згодом — до управління державної міграційної служби.

Читайте також: Потік нелегалів через Закарпаття збільшився в десять разів

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Затриманими особами виявилися п'ятеро громадян Індії та шестеро — із Шрі-Ланки, віком від 20-ти до 29-ти років, які прямували у бік українсько-польського кордону, — повідомив т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції в Рівненській області Володимир Голубош.

За його словами, законно перебували на території нашої держави лише шестеро іноземців.

За рішенням Рівненського міського суду решту з них примусового видворять з України через посольство країни походження.