Народний депутат Володимир Парасюк вдарив на засіданні антикорупційного комітету представника СБУ Василя Пісного.

Про це повідомляє "Українська правда".

Спершу між депутатом та заступником начальника антикорупційного управління СБУ виникла словесна суперечка.

В її ході Пісний заявив Парасюку, що зробив для Майдану, можливо, і більше ніж сам він.

Після цих слів Парасюк вдарив Пісного ногою в голову.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

В прес-службі СБУ "Знай" сказали, що такі речі може коментувати тільки спікер Олена Гітлянська. Зараз в неї телефон виключений.

Сам нардеп заявив, що готовий понести відповідальність за напад на зам. начальника управління "К" СБУ Василя Пісного.

"Моя реакція говорить про те, що я не дозволю ображати мою честь і гідність. І не дозволю ображати честь і гідність такого явища, як Майдан. Я готовий нести відповідальність за вчинок, який я зробив. Я не шкодую про свій вчинок, тому що ця людина кришує контрабанду у Львівській області, він сидів у СІЗО за кришування спиртових заводів. Кожен львів'янин знає, хто такий Василь Пісний", - цитує Парасюка 112 канал.

Читайте також: Парасюк фігурує у трьох кримінальних справах - ГПУ

"І він буде говорити, що зробив щось для Майдану? Він навіть там не був. Він приїхав тоді, коли ми вже ховали Небесну сотню. Він тоді сидів в інертному стані і думав, що якщо виграє Янукович, то нехай, якщо виграє Майдан, зроблю себе сильним майданівцем. Це моя емоційна реакція. Я не дозволю ображати мене і моїх побратимів", - заявив Парасюк.