Збройні сили Польщі відновлять свій ракетний потенціал, шляхом прийняття на озброєння нових багатоцільових ракетних комплексів. Про це повідомляє портал "Військовий інформатор".

Незабаром польська армія озброїтися двома бригадами берегових ракетних комплексів з норвезькими ракетами NSM і трьома бригадами тактичних ракетних комплексів типу WR-300 "Омар" з дальністю дії в 300 км.

Читайте також: Кремль загрожує південь і схід України новими Іскандерами

Поява потужних ракетних комплексів в арсеналі збройних сил Польщі стане реакцією на розгортання в Республіці Білорусь нових тактичних ракет "Полонез" і розміщення російських авіаційних баз поблизу кордонів з Польщею.

В минулому, Польща вже мала у своєму арсеналі радянські ракетні комплекси 9К79 Точка - SS-21 SCARAB, які були зняті з озброєння в 2005 році. На даний момент розроблена програма переоснащення військ до 2025 року, згідно з якою Польська армія матиме на озброєнні 56 тактичних ракетних комплексів з дальністю дії в 300 км.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще