Футбольні організації Південної та Північної Америки визначились із містами, які приймуть матчі Копа Америка влітку 2016 року. Ігри пройдуть у 10 населених пунктах.

Про це повідомляє Football.ua.

Свято футболу побачать мешканці таких міст: Сан-Франциско, Чикаго, Х'юстон, Фоксборо, Нью-Йорк, Орландо, Пасадена, Філадельфія, Фінікс і Сіетл.

Кожне місто прийме по кілька поєдинків, але не більше трьох. Усього було 24 кандидата для проведення турніру. Організатори в першу чергу дивились на розмір стадіонів та на інфраструктуру міст.

Наступний Копа Америка вперше в історії пройде поза межами Південної Америки, а також матиме учасників із Північної Америки. Він присвячений сторіччю футбольної асоціації КОНМЕБОЛ.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Читайте також: Бензема зіграє в "Ель Класіко", Мессі під питанням

Зазначимо, що соккер (саме так у США називають футбол) стає все більш популярним у Штатах та Канаді. До об'єднаної ліги MLS приїжджають все більше зірок світового рівня.