Глава УЄФА Мішель Платіні не змиритися з рішенням про своє відсторонення від футбольної діяльності. Остаточну крапку в цьому питанні має поставити суд.

Про це повідомляє видання AFP.

Французький футбольний функціонер подав апеляцію на рішення ФІФА про тимчасове відсторонення від футбольної діяльності до Спортивного арбітражного суду.

Нагадаємо, швейцарське федеральне бюро юстиції 25 вересня відкрило справу проти керівника ФІФА Йозефа Блаттера. Його підозрюють у тому, що він незаконно перевів два мільйона швейцарських франків Платіні в 2011 році. Француз заявив, що ця виплату здійснили за контрактом у повній відповідності з законом.

Читайте також: ФІФА відхилила апеляції Блаттера і Платіні

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Через цей інцидент обох футбольних функціонерів у жовтні відсторонили від футбольної діяльності на термін 90 днів.

Раніше вони подавали апеляції, але рішення відносно них залишали без змін.

Англійські ЗМІ зазначають, що розслідування корупції за участі обох функціонерів наближається до завершення. Його остаточні результати оголосять вже до кінця поточного року.