Ремонт української лінії електропередач, яка постачала електрику до окупованого Криму, триватиме до двох діб.

Про це пише РІА Новости, посилаючись на власні джерела в "Укренерго".

"Доба-дві, залежно від характеру та обсягу пошкоджень", - розповіло воно, підтверджуючи інформацію, що падіння опор ЛЕП таки відбулось.

Читайте також: Три години Крим просидів у повній темряві

Джерело не розповіло, про які саме із ліній ідеться.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Натомість, півострів може забезпечити себе електроенергією на 50% від необхідного обсягу за сприятливих умов, - розповів так званий "перший віце-прем'єр" окупаційного уряду Михайло Шеремет.

"У нас потреба сьогодні - 1200 мегават. На сьогоднішній момент, з усіма джерелами живлення, у нас є у кращому разі близько 600 мегават", - повідомив він.

За його словами, медичні установи Криму наразі підключені до резервних джерел живлення.

Нагадаємо, в ніч на 20 листопада у Херсонській області в результаті підривів електричних опор вивели з ладу дві із чотирьох магістральних ліній електропередач, за якими постачається електроенергія на територію Криму, а також частину Херсонської та Миколаївської областей.