Сьогодні "Майдан" в Кривому Розі підготував Юрію Вілкулу декілька сюрпризів.

Як повідомив депутат Верховної Ради від "Самопомочі" Семен Семенченко на своїй сторінці у Facebook, у Вілкула справжня "істерика" від дій активістів.

Семенченко наголосив, що незважаючи на те, що суд визнав члена "Опоозиційного блоку" мером міста, українські ЗМІ намагаються спотворити ситуацію у Кривому Розі.

"Тут б'ється серце України. Якщо вимоги активістів на задовільнять, встановимо народовладдя 29 листопада", - писав він.

Активний діяч криворізького Майдану Єгор Соболев повідомив, що активісти вломились в будівлю мерії та висунули свої вимоги.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Активісти залишили депутатам нагадування: "Влада належить людям".

Місцеві мешканці вимагають від президента призначити новий склад ЦВК, яка заперечить рішення попереднього складу щодо перемоги Юрія Вілкула.

Також вони виступають за розслідування по факту фальсифікацій результатів виборів та остаточне виведення з територіальної комісії "зрадників" та призначення на їх місце від ВО "Батьківщина", "Укропу" та "Блоку Петра Порошенка".

Цікаво, що "Батьківщина" розпустила криворізький осередок у зв'язку з ситуацією.

Читайте також: Майдан в Кривому Розі: сім тисяч мешканців вийшли на мітинг проти мера (фото)

Нагадаємо, що прихильники Юрія Мілобога протестують проти перемоги Юрія Вілкула більше тижня.