Російські диверсійно-розвідувальні групи, які діють на території Криму та Донбасу, готуються до здійснення терактів на об'єктах енергетики та транспортних магістралях Херсонської та Миколаївської областей.

Таку заяву на засіданні уряду зробив заступник голови Служби безпеки України Михайло Глуговський, передає ЛІГА.net.

"Ми отримали достовірну оперативну інформацію про те, що в центрах підготовки диверсійно-розвідувальних груп, які діють на території окупованого Криму, а також так званих "ЛНР/ДНР" і в Ростовській області ведеться підготовка спеціальних груп", - сказав він.

Читайте також: 37 обстрілів прогриміли на Донбасі за ніч - прес-центр АТО

Глуговський зазначив, що головна мета терактів - дестабілізація ситуації в Україні, компрометація української влади та нанесення економічної шкоди.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Силові органи вживають відповідних заходів, обстановка навколо ліній електропередач знаходиться під оперативним контролем.