Лідер бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький намагається повністю підпорядкувати місцеве населення.

Як повідомляє співголова "Правої справи" Дмитро Снєгирьов на своїй сторінці у Facebook, на окупованих територіях Луганщини розпочали війну проти ворожок.

Перший крок на шляху до підпорядкування окультних услуг – фейкове "міністерство інформації" заборонило у газетах публікувати оголошення про надання таких послуг.

Проте ЗМІ вирішили обійти таку заборону та публікують оголошення у прихованій формі, ніби з метою "покращення життєвих умов".

Снєгирьов посміявся з розпорядження Плотницького та нагадав, що в регіоні вистачає проблем – відсутнє нормальне водопостачання, гуманітарна допомога від Росії розкрадається, також є дефіцит у продуктах харчування та медикаментах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Глава ЛНР" хоче встановити контроль за будь-якою діяльністю на окупованих територіях, в тому числі й над цим специфічним, але доволі прибутковим бізнесом", - підсумовує він.

Читайте також: Культура терористів "Новоросії" насмішила соцмережі (фото)

Нагадаємо, що в деякі окуповані міста Луганської області воду завозять лише раз на тиждень.