Часткове припинення поставок електроенергії з України в Криму призвело до різкого падіння обсягів інтернет-трафіку на півострові і виключенню більшості банкоматів.

Як видно з графіка Кримської мережі обміну трафіком Crimea-IX, в ніч з 21 на 22 листопада обсяг інтернет-трафіку, що проходить через її вузли падав майже до нуля. 22-23 листопада він так і не відновився повністю, пише "ЛігаБізнесІнформ".

У пікові години трафік не перевищує показника 5-6 Гбіт / сек, у той час як ще три дні тому піки обміну інтернет-трафіком між провайдерами перевищували позначку 15 Гбіт / с.

Читайте також: Україна тимчасово обмежила товарообіг з Кримом

Також наголошується, що протягом двох днів неможливо зняти готівку в окупованих Сімферополі, Севастополі та Керчі. При спробі зняти гроші банкомати видають повідомлення про помилку, повідомляє FlashCrimea.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Прес-секретар Російського національного комерційного банку, що володіє 700 банкоматами в Криму, Діана Скляренко не підтвердила, але й не спростувала цю інформацію, зазначивши, що "ситуація змінюється щогодини".