В Сімферополі під час режиму економії електроенергії у темну пору доби підсвічують білборди із зображенням президента Російської Федерації Володимира Путіна. Про це повідомляє "Крим.Реалії".

"Кримчани помалу звикають жити без світла, але без Путіна, вочевидь, жити не можуть", - пише видання.

Нагадаємо, у Херсонській області було підірвано лінію електропередачі, яка постачала електроенергію на територію Криму. Наразі півострів має часткове освітлення. У Криму через це оголосили надзвичайний стан.

Читайте також: Чим кримчанам зайнятися без світла: 20 порад

Раніше повідомлялося, що після цього ціни на свічки у знеструмленій республіці зросли вдесятеро, також там не працюють банкомати і "впав" інтернет.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин пообіцяв відремонтувати підірвані електроопори у Херсонській області, які постачають електроенергію в Крим, за 72 години.