На Рівненському військовому полігоні знову помер мобілізований. Про це повідомила інспектор відділу комунікації управління Національної поліції в Рівненській області Марія Юстицька, пише УНН.

За її словами, 42-річного військового знайшли мертвим після обіду. Повідомляється, що він прибув на полігон з механізованою бригадою з Києва.

Юстицька зауважила, що слідчо-оперативна група з Костопільського відділу поліції не виявила у чоловіка ознак насильницької смерті.

Читайте також: На Яворівському полігоні від інфаркту помер військовий

"Обставини смерті військовослужбовця зараз з'ясовують судово-медичні експерти. За попередньою інформацією, у чоловіка міг обірватися тромб", – сказала вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, днями на території Рівненського військового полігону також знайшли мертвим 44-річного мобілізованого. Бездиханне тіло чоловіка виявив у наметі інший солдат.

Військовослужбовець прибув у частину з Івано-Франківської області, там він встиг побути лише місяць.