У знеструмленому окупованому Росією Криму після підриву ЛЕП практично нічого не працює.

Про це розповіла на "Обозревателе" блогерка Анна Молчанова, яка живе на півострові.

"У нас тут енергетичний армагеддон. Картина зловісна. Вечір, світла ніде немає, тільки фари авто розсікають темряву. Супермаркети закриті, народ в пошуках хліба метається по місту, світлофори не працюють, хаос на перехрестях. Зв'язок жахливий, неможливо додзвонитися, термінали для поповнення рахунку та оплати не працюють, у магазинах крокової доступності - при свічках або закриті. Тролейбуси не ходять, народ штурмує маршрутні автобуси ", - написала кримчанка.

Читайте також: У знеструмленому Криму підсвічують білборди з Путіним

При цьому жінка зазначила, що "світло є тільки в тих будинках, які знаходяться на одній лінії з в'язницею або військовою частиною".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Лікарні - на дизель-генераторах. У лікарні ім. Семашка в Сімферополі немає світла, немає води. Хворі лежать в темряві, рідні приносять свічки. Вони, до речі, подорожчали в десять разів, у продажу лише польські, які "тануть" за 30 хвилин ", - підкреслила блогерша.

"Я б все зараз віддала за те, щоб повернутися в 2013-й ...", - додала А.Молчанова.

Нагадаємо, раніше кримське видання повідомляло, що на півострові, незважаючи на найсуворішу економію електроенергії, вечорами підсвічують білборди із зображенням президента Росії Володимира Путіна.