Ще одного інформатора терористичної організації "ДНР" затримали у Мар'їнці Донецької області. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Правоохоронці встановили, що зловмисник передавав бойовикам дані про місця дислокації та особовий склад українських бійців, а також особисто корегував вогонь артилерії терористів.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтями "участь у діяльності не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань" та "створення терористичної групи або участь у ній". Правоохоронці проводять подальше розслідування.

Читайте також: Мережу навідників "ДНР" знищили у Слов'янську (фото)

Нагадаємо, днями посібника терористів також затримали у Луганській області. Чоловік передавав розвідувальну інформацію своєму синові, який працював у фейковій "спецслужбі" терористичної організації "ЛНР".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Батько розповідав йому про переміщення українських підрозділів, їх озброєння, транспортні засоби та кількість військовослужбовців.

Правоохоронці встановили, що син - "чекіст" у свою чергу звітував безпосередньо представникові російських спецслужб.