Дев'ятеро військовослужбовців відділу прикордонної служби "Паладь-Комарівці" Чопського загону займалися переміщенням тютюнових виробів з України до Словаччини. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

Факти їх причетності до контрабанди встановили співробітники внутрішньої безпеки та військової прокуратури Ужгородського гарнізону Західного регіону.

Начальник прикордонного загону вже призначив з цього приводу службове розслідування.

Наразі правоохоронці встановлюють повне коло осіб, причетних до контрабанди цигарок.

Читайте також: Склад з російськими цигарками викрили у Маріуполі

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У відомстві наголосили, що незалежно від посади та звання, всі корупціонери будуть притягнуті до адміністративної або кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, раніше голова Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадій Москаль звітував перед президентом України Петром Порошенком про повне припинення контрабанди цигарок на Закарпатті.