У контейнері з ламінатом, що прибув з Пакистану до Іллічівського морського порту, правоохоронці виявили понад 71 кілограм героїну. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Як з'ясувалося, наркотик планували транзитом через українську територію доставити до Іспанії.

Для виявлення всіх ланок цього контрабандного каналу Служба безпеки України провела спільну міжнародну операцію з правоохоронними органами Іспанії за методом "контрольованої поставки".

За результатами спецоперації правоохоронці припинили діяльність транснаціонального наркоугруповання, яке діяло на території України, Іспанії та ще декількох країн Євросоюзу.

Читайте також: У Запоріжжі "накрили" групу наркоділків

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Під час обшуків з незаконного обігу вилучили понад 83 кілограми героїну. Його орієнтовна вартість на чорному ринку становить шість мільйонів євро.

Під час проведення спецоперації також було затримано 35 осіб, причетних до міжнародної контрабанди героїну.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження.