Сьогодні, 25 листопада, Кабінет міністрів України вирішив призначити нового директора Іллічівського морського торгового порту.

Про це стало відомо зі слів міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, передає LB.ua.

За його словами, начальником порту став Сергій Крижановський, який у другій половині 2000-х років працював у державному концерні "Укрморпорт" і нетривалий час навіть очолював Державну адміністрацію морського і річкового транспорту.

У 2013-2015 роках Крижанівський обіймав посаду директора Іллічівської компанії "СП Рісойл Термінал", в 2011-2013 роках - директора спільної компанії Risoil і Cargill "Саншайн Термінал". У 2010-2011 роках він очолював "Укрморрічфлот".

Читайте також: Контрабандисти приховали понад 70 кг героїну у ламінаті

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відзначимо, що попереднього керівника Іллічівського морського торгового порту Юрія Крука, який очолював підприємство з 2013 року, одеський губернатор Михайлом Саакашвілі звинуватив у передачі причалів офшорній компанії та контрабанді.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.