Сьогодні в Подільському районі Києва водій автомобіля Фольксваген Пассат з синіми номерами збив на нерегульованому переході жінку. Говорити на камеру співробітник правоохоронних органів говорити відмовився, але в особистій бесіді запевняв, що жінка сама кинулася на авто. Про це пише dtp.kiev.ua.

Попередньо, сьогодні близько 8:40 водій автомобіля Фольксваген Пассат з синіми номерами, рухаючись від Вишгородської до Гречка, на нерегульованому пішохідному переході збив жінку близько 35 років, яка, за словами водія, раптово вибігла на дорогу, справа наліво по ходу руху автомобіля. Від удару нещасну відкинуло метрів на 5 за перехід. Жінка сильно вдарилася головою об асфальт.

Читайте також: Дві машини копів потрапили у аварію в Києві (фото)

Шокований водій зупинився метрах в 40 від переходу. У перебігу 8 хвилин на місце прибула швидка. На жаль, нещасна померла на місці від важкої відкритої черепно-мозкової травми.

На камеру представники поліції говорити відмовилися, водій в особистій бесіді стверджував що жінка вибігла, різко зупинилася і потім практично кинулася на автомобіль, потрапивши під передню праву частину і зламавши праве дзеркало.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

На місце трагічного ДТП прибув патруль поліції, експерти, опергрупа, керівництво Подільської поліції. Ведеться слідство.