Прем'єр-міністр Великої Британії Девід Кемерон сьогодні заявив, що його країна мусить розпочати бомбардування позицій "Ісламської держави" у Сирії. Про це повідомляє DW.

На думку прем'єра, Британія мусить прийняти рішення щодо боротьби з ісламістами саме зараз, адже ніхто інший не зможе захистити мешканців країни. Із відповідною заявою він звернувся до членів парламенту.

"Лондон не може передовіряти свою безпеку іншим країнам. Ми маємо ухвалити стратегію для протистояння радикальному ісламізму", - заявив Кемерон.

Також прем'єр зазначив, що треба позбавити ІДІЛ комфортної домівки, яку вони створили собі у Сирії. Саме тому авіаудари відповідають політиці Сполученого Королівства.

Відомо, що голосування з цього приводу урядовці проведуть найближчим часом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читайте також: США звинувачують Сирію в закупці нафти у ІДІЛ

Нагадаємо, у зв'язку з останніми терактами у світі, а також ростом загрози від терористів ІДІЛ, Кемерон нещодавно повідомив, що його країна збільшить річний бюджет на оборону до 18 млрд доларів.