Головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич розповів журналістам Спорт-Експрес про проблеми українського футболу. Особливу увагу він приділив стану газонів та фанатам на трибунах.

"В Одесі, де ми нещодавно грали, не поле, а город. Як може у такому місті бути такий газон? Цієї осені погода була нормальною. Це ж просто ганьба!", - заявив наставник дніпрян.

Не менше 64-річного спеціаліста обурила поведінка фанатів його команди та інших українських клубів.

"Окремо хочу подякувати тим фанатам, які палили піротехніку на матчі із "Чорноморцем". Наша команда вже мала проблеми від таких людей. Ми проводили матчі ЛЄ із порожніми трибунами. Тепер і "Динамо" страждає через них", - додав Маркевич.

Наставник "Дніпра" вважає, що не слід дивуватися порожнім трибунам на матчах, адже сім'ї з дітьми не хочуть ходити на футбол через погану поведінку окремих людей на секторах.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

"Наша країна і без цього має достатньо проблем, а ще і фанати усе псують. Схоже, що їм це подобається", - підсумував тренер.

Читайте також: Голландські фанати співають у Манчестері антисемітські пісні (відео)

Нагадаємо, "Дніпро" зіграло останній матч у чемпіонаті України із рахунком 0:0 проти "Чорноморця".

Київське "Динамо" отримало заборону від УЄФА проводити єврокубкові матчі із уболівальниками. Причиною цього рішення є побиття темношкірих людей на матчі проти "Челсі".