Акції російських компаній "Аерофлот" і "Газпром" обвалились на Московській біржі. Причиною цього стало розпорядження голови уряду Росія Дмитра Медведєва підготувати протягом двох днів пропозиції щодо введення санкцій проти Туреччини у відповідь на збитий бомбардувальник Су-24.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Цінні папери авіакомпанії до 16:50 за московським часом торгувалися за 55,5 рубля. Їх вартість впала на 2,05%. Акції "Газпрому" подешевшали на 0,41%. Тепер вони коштують 143,5 рубля. Біржові індекси також відреагували і поповзли вниз. Зокрема, ММВБ опустився на 0,3% до 1828 пунктів, а індекс РТС знизився на 0,4% до 875 пунктів.

Раніше міністра економічного розвитку Росії Олексій Улюкаєв зазначив, що РФ прийняла рішення припинити роботи над "Турецьким потоком". Це спільний проект газопроводу з Туреччиною. Він мав пройти по дну Чорного моря.

Читайте також: Штати ввели санкції проти росіян за угоду з ІДІЛ

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Росспоживнагляд, на фоні погіршення відносин з Анкарою, заявив, що турецька продукція має незадовільну якість і не відповідає російським стандартам. Відомство віднесло її до групи високого ризику.

Окрім цього, Кремль закликав своїх громадян відмовитися від туристичних поїздок до Туреччини.