У терористичній організації "ДНР" заявляють, що українська гривня залишиться однією з валют, яка діятиме на окупованих територіях. Така ситуація зберігатиметься доти, поки ситуація між Україною та бойовиками залишається невизначеною.

Про це повідомив керівник бойовиків Олександр Захарченко, передає "Інтерфакс-Україна".

Він розповів, що в "ДНР" залишилося 5% готівкової гривні.

"Певний відсоток гривні буде присутній, поки складається невизначена ситуація між Україною, Росією і нами. Але він буде поступово падати, і зупиниться, я думаю, на двох відсотках", - наголосив Захарченко.

Читайте також: Жаба квакала, гадюка плакала: у "ДНР" пройшов бал "аристократів" (фото)

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Україна почала виводити гривню з окупованих бойовиками територій ще в грудні минулого року. Там закрили всі бюджетні установи, а також припинили виплачувати пенсії та зарплати. Нацбанк у листопаді 2014 року зажадав від кредитних організацій відмовитися від роботи на окупованих територіях.

У вересні цього року бойовики затвердили на окупованих територіях Донецької області російський рубль, як "єдину облікову валюту".