Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп втрачає своїх прихильників. Лише за один тиждень його стали підтримувати на 12% менше республіканців, повідомляє The Guardian.

Ще 22 листопада 43% опитуваних людей вважали Трампа головним претендентом на президентське крісло від республіканців. 27 листопада такої думки тримались вже 31% відсоток респондентів.

Таким чином мільярдер зазнав найбільшої втрати прихильників у короткий термін за усю історію передвиборних перегонів.

На думку експертів, головною проблемою Трампа є його публічні вислови, які називають "політикою ненависті". Після паризьких терактів 69-річний багатій заявив, що внесе усіх мусульман США до єдиної бази. Критики порівняли таку ідею з реєстрацією євреїв у нацистській Німеччині.

Читайте також: Спецслужби США припиняють стежити за громадянами

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Трамп також нещодавно висловився, що не бачить нічого поганого у диктатурі. На його думку Лівія та Ірак жили б краще із Каддафі та Хусейном відповідно. Мільярдер також має мету подружитися із Путіним.

Зазначимо, що найбільше симпатій від виборців наразі отримує головна кандидатка від демократів та колишня перша леді Гілларі Клінтон. Президентські вибори США заплановані на 8 листопада 2016 року.