Виконком Азіатської футбольної конфедерації наголосив, що країни-члени організації одноголосно підтримають свого голову шейха Салмана бін Ібрагіма аль-Халіфа під час майбутніх виборів президента ФІФА.

Про це по повідомляє АР.

Виконком Азіатської конфедерації прийняв резолюцію, де закликає всі асоціації об'єднатися і підтримати свого керівники шейха Салмана, який є одним з учасників гонки за президентське крісло ФІФА.

Міжнародна федерація футболу допустила до виборів на посаду президента організації п'ять кандидатів. Зокрема, генерального секретаря УЄФА Джанні Інфантіно, південноафриканця Токіо Сексвале, принца Йорданії Алі бін Аль-Хусейна, колишнього заступника генерального секретаря ФІФА Жерома Шампаня, Салмана бін Ібрагіма аль-Халіфа.

Главу УЄФА Мішель Платіні не допустили до виборів. Він зможе взяти у них участь тільки тоді, коли з нього знімуть відсторонення від футбольної діяльності. Хоча колись його вважали одним з фаворитів у боротьбі за посаду керівника організації.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: 99-річного екс-президента ФІФА госпіталізували

Раніше керівник Південноамериканської конфедерації футболу Хуан Анхель Напоут наголосив, що члени організації підтримуватимуть на виборах Джанні Інфантіно.

Нагадаємо, ФІФА з 1998 року очолює Йозеф Блаттер. 29 травня цього року його переобрали на п'ятий термін, а вже 2 червня під час корупційного скандалу він оголосив про відставку.

Вибори нового глави ФІФА заплановані на лютий 2016 року.