Сьогодні військові із КНДР запустили балістичну ракету із підводного човна у водах Японського моря. Про це повідомляє агентство Ренхап із посиланням на південнокорейського чиновника.

Як стало відомо журналістам, запуск цієї ракети був невдалим. Вона не змогла подолати водну перешкоду, а на поверхні з'явилися лише її залишки.

Це вже вдруге у цьому році військові КНДР бавляться важкою зброєю у морі. У травні під керівництвом самого Кім Чен Ина північні корейці також запускали балістичну ракету. Тоді вона хоч і піднялася усього на 150 метрів у повітря, але стала тривожним дзвінком для південних сусідів.

Читайте також: Кім Чен Ин видав наказ "Всім підстригтися!"

Нагадаємо, дві корейські держави перебувають у стані війни вже більше 50 років. Країни мають лише домовленість про перемир'я, яке ледь не обірвалося цього літа після взаємних обстрілів на кордоні.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще