Черговий конфлікт між переселенцями стався у притулку Берліна. Бійка була масовою, повідомляє Welt am Sonntag із посиланням на правоохоронців.

Невідомо, через що саме стався конфлікт, але серйозні поранення отримали семеро людей - вони знаходяться у шпиталях. Біженці використовували вогнегасники, через що у будівлі почалася паніка. Близько 500 осіб вибігли на двір та чекали поліцію.

Стражі порядку прибули на виклик та довго намагались заспокоїти учасників бійки. На місце приїхали також перекладачі, але і вони не змогли зрозуміти, що сталося.

Переселенці відправились у кімнати пізно вночі, а поліцейські продовжили виясняти, через що саме люди почали битися.

Майже у цей самий час біженці побилися і на федеральній землі Саксонія. Там з притулку госпіталізували п'ятьох із важкими травмами.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте також: Фінляндія почала закривати центри прийому біженців

Нагадаємо, бійки у притулках Німеччини не є рідкістю. Частіше за все б'ються різні етнічні групи після взаємних образ одне одного.

Цього року до ФРН прибули близько 700 тисяч переселенців із різних країн Близького Сходу. Серед населення спостерігаються протести з приводу гостинності уряду.