Незважаючи на те що Україна взяла курс на євроінтеграцію, у столиці умови для життя залишають бажати кращого.

Такий висновок зробили британські експерти, які проаналізували умови для мандрівників у Європі.

Серед критеріїв до уваги брали ніч у хостелі, дві поїздки в громадському транспорті, один платний атракціон. Також перевірили вартість на продукти харчування.

Експерти з'ясували, що найдешевшим за цими показниками опинився Київ. Британці порадили побувати в Києво-Печерській Лаврі, прогулятися на Андріївському узвозі.

Також вони охарактеризували Київ, як одну з найстаріших столиць Європи.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Срібло в рейтингу по бюджетності поїздки зайняв Бухарест. Мандрівники радять побувати в зелених лісах навколо столиці Румунії.

Трійку з чіткою бронзою закінчує столиця Болгарії Софія, яка полонить дешевими ресторанами і барами з їжею за доступною ціною.

На четвертому місці опинився польський Краків з його прекрасним і величним Вавелем, а п'ятірку цього списку замикає сербський Белград.

Читайте також: Київ очолив рейтинг міст з найдешевшим пивом

Нагадаємо, що раніше американський ресурс для мандрівників повідомляв, що у Кракові та Польщі найдешевше пиво.