У день свого 55-річчя лідерка ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко влаштувала вечірку, яка коштувала їй, як мінімум, 300 тисяч гривень.

27 листопада, в день ювілею у Верховну Раду Тимошенко не прийшла, проте електронна система "Рада" зареєструвала її картку.

Про це повідомляє "Корупція".

Вдень її вітали соратники в офісі "Батьківщини" на вулиці Турівській, де був організований святковий обід. Для запрошених поставили шатер з обігрівачами і накрили фуршет. Гостей було близько 200 осіб.

Юлія Тимошенко вдягла на святкування сміливу білу сукню, яка нагадувала вбрання головної героїні фільму "П'ятий елемент". У соцмережах вже встигли активно покепкувати з відвертого образу.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Дизайнери прокоментували, що відомий кутюр'є взяв би за таку сукню не менше 12 тисяч гривень.

Читайте також: Тимошенко з'явилася в образі Лілу з "П'ятого елементу" (фото)

З'ясувалося, що на бенкеті подавали легкі закуски, фрукти і шампанське. Музичну атмосферу свята створював гурт "ТІК", гонорар якого на сьогодні становить близько 125 тисяч гривень.

Ще одну вечірку Тимошенко влаштувала пізніше у готелі Fairmont для 65 найближчих друзів. Розважала гостей Тіна Кароль, гонорар якої стартує від 20 тисяч доларів.

Гості розповіли, що фуршет був вкрай вишуканим. Подавали суші, морепродукти, делікатеси, екзотичні фрукти. На одну персону такий обід коштував 3 тисячі гривень. Загалом свято, разом з орендою залу обійшлося ювілярці у 300 тисяч гривень, не враховуючи гонорарів музикантів.