Прикордонники в Одеській області вилучили зброю та старовинні предмети. Їх через кордон намагались перевезти молдавани та росіянка.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

Контрабандисти 30 листопада через пункт пропуску "Кучурган-авто" намагались переправити за кордон предмети старовини та зброю. Вантаж в салоні автомобіля виявила службова собака, натренована на пошук зброї та вибухівки. Зловмисники в цей час проходили прикордонно-митний контроль.

Після цього прикордонники ретельно оглянули салон автомобіля. Там, серед особистих речей, вони знайшли в сумці два пневматичні пістолети, електрошокер та оптичний приціл. Також контрабандисти везли старовинні монети, корпуси від старовинних годинників та вироби із срібла.

Читайте також: Українець за велику суму став громадянином Угорщини

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Співробітники прикордонної служби вилучили всі предмети. Їх передали фахівцям для проведення експертизи.

Нагадаємо, вночі 29 листопада прикордонники Могилів-Подільського загону разом із співробітниками Служби безпеки України та Національної поліції виявили велику партію контрабандного спирту. Мікроавтобус Mercedes з каністрами виявили неподалік від пункту переходу між українським селом Серебрія та молдовським селом Волчинець.