Олігархи, які втомилися від своїх супердорогих яхт, могли б в майбутньому проводити в свою відпустку на повітряному судні Halo. Його розміри дорівнюють площі чотирьох футбольних полів, а вартість - 330 мільйонів доларів.

Про це повідомляє Тhе Тelegraph.

Ідея та втілення в життя проекту належить лондонській компанії Andrew Winch Designs. До цього на її рахунку вже є найбільші у світі супердорогі яхти і приватні літаки.

Прототип повітряного судна отримав сертифікат Федерального управління цивільної авіації США.

Корабель матиме на борту 20 спалень, зону для ділових зустрічей, спа-центр, кінотеатр та зал для проведення балів. На вантажній палубі може розміститися все необхідне під час подорожі у найвіддаленіші куточки світу. Також тут є місце для яхт, вертольотів, автомобілів і мотоциклів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Якщо пасажири Halo захочуть спуститися вниз, то судно оснащене штучним островом у вигляді кільця. Воно опускається вниз з нижньої частини корабля і дасть змогу займатися дайвінгом або плаванням.

Читайте також: Приватний літак за бюджетною ціною створили в Штатах (відео)

Повітряне судно Halo може літати на висоті чотири тисячі метрів, а пасажири зможуть насолоджуватися фантастичними видами з відкритої палуби.

Корабель може вертикально злітати і сідати, як на сушу, так і на воду. Судно буде легким, завдяки композиційним матеріалам, і зможе пролетіти відстань близько 10 тисяч км зі швидкістю 200 км/год.