Сьогодні, 2 грудня в Кіровограді стартував всеукраїнський автопробіг "На запчастини - тільки машини!", Він присвячений Дню боротьби за скасування рабства.

Про це повідомляє УНН.

"Ми хочемо донести студентству, що не завжди ті хороші перспективи, які пропонують їм люди для забезпечення кар'єрного росту, для виїзду за кордон є правдою.

Необізнані молоді люди 16-22 років найчастіше потрапляють у складні життєві ситуації, такі як рабство" - зазначила директор медичного коледжу імені Мухіна Світлана Бондар.

Акцію в Кіровограді організували - члени Всеукраїнської коаліції громадських організацій, які працюють у сфері протидії торгівлі людьми, а також громадська організація "Обласна інформаційна служба з актуальних питань жінок" в Кіровограді.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також автопробіг підтримали обласна універсальна наукова бібліотека ім. Д. Чижевського та представництво в Україні Міжнародної організації з міграції (МОМ).

Читайте також: Благодійний забіг Святого Миколая відбудеться у Києві

Нагадаємо, аналогічні акціїї проходить одночасно у 17 областях України. Кіровоградська область вперше бере участь у заході.