Американський портал Baby Center з'ясував, що в 2015 році батьки щодалі частіше почали давати своїм дітям імена, якими позначені фільтри для обробки фотографій в Instagram.

Сайт зібрав дані 340 тис. батьків і виявив основні тенденції, пише News.com.au.

Тренд поширився на такі імена, як Люкс, Джуно, Рейс, Людвіг, Амаро, Валенсія, Віллоу. Всі вони є назвами фільтрів в соціальній мережі.

Читайте також: Новонароджену росіянку назвали - Сирія

Серед хлопчиків ім'я Люкс стало зустрічатися на 75% частіше, ніж у минулих роках. Людвігом почали називати на 42% більше немовлят, Амаро - на 26%, а Рейс - на 10%. Для дівчаток найбільшої популярності почало набирати ім'я Джуно, інформує видання. Так у 2015 році назвали на 30% більше дітей. Популярність імені Валенсія зросла на 26%, а Віллоу - на 13%.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Для складання рейтингу сайт використовував свою базу даних та інформацію, надану міністерством охорони здоров'я і соціальних служб США.