Українські військовослужбовці розширюють список підконтрольних їм населених пунктів. Ще двоє селищ у Донецькій області, що раніше перебували у так званій "сірій зоні", на даний час перейшли під контроль бійців АТО.

Про це повідомив керівник громадського об'єднання "Безпека та взаємодія в Україні-Cascu" Семен Кабакаєв на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що під контроль Києва перейшли селища Павлопіль і Пищевик, які розташовані неподалік від міста Маріуполя. Прес-служба Міністерства оборони або прес-центру АТО поки не давало офіційний коментарів з цього приводу.

Нагадаємо, спостерігачі місії ОБСЄ зафіксували скупчення військової техніки, яку повинні були відвести відповідно до мінських угод, в зоні АТО.

Читайте також: Сепаратисти атакували два напрямки в зоні АТО

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зосередження військової техніки вони помітили в селищі Бугаївка, що підконтрольне "ЛНР". Зокрема, там зафіксували 14 артилерійських установок на буксирі, 24 основних бойових танків, 100 одиниць невизначеної бронетехніки і 30 вантажівок.