Синоптики попереджали українців про погану погоду впродовж тижня.

Як повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій, сьогодні в Харкові рятувальники цілий день ліквідовували наслідки урагану.

Сильний вітер валяв дерева, мокрий сніг сприяв появі тонкого шару льоду на дорогах.

До налагодження ситуації в місті приступили працівники комунальних служб, які повідомили, що проїзд на дорогах вже забезпечений. Вранці вже можна було їздити, але в результаті негоди постраждали 34 машини.

Автомобілісти можуть спокійно їздити по дорогах, але обов'язково потрібно поміняти гуму.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Негода призвела до знеструмлення котелень та населених пукнт в області. Більше 52 сіл в області залишилися повністю без світла, а 19 - частково, в деяких будинках, які не зачепила вітер, було світло.

Рятувальники повідомили, що близько тисячі дерев зніс сильний вітер. Наслідки негоди реабілітували більш 297 одиниць техніки та 728 чоловік. Державна служби з надзвичайних ситуацій задіяла більше 21 машини і 80 осіб.

У селі Іванчуківка Ізюмського району Харківської області жінка померла. Причиною були повалені дерева.

Місцеві жителі скаржаться на негоду і скуповують свічки в місцевих магазинах.

Директор Департаменту цивільного захисту ХОДА Володимир Фадєєв заявив, що в період з 1 по 2 грудня на території Харківської області випала майже половина місячної норми опадів.

Читайте також: На Чорному морі з'явилися передвісники цунамі (фото)

Нагадаємо, що подібні руйнації принесла негода в Одеську область. Через сильний вітру збільшився рівень води.