Благодійний вечір з ліпленням вареників для бійців АТО влаштовують сьогодні, 5 грудня, волонтери групи "Допомога армії Рівне".

Про це повідомляє сайт Оgo.ua.

Вечорниці будуть підготовкою до популярного в України свята Андрія. На них ліпитимуть вареники для частування рівнян на майдані Незалежності 13 грудня (свято Андрія) у Рівному. Частина смачних страв піде також для бійців АТО, які перебувають на сході, аби вони вдалині від рідної домівки теж могли відчути свято.

На ліплення вареників закликають вдягати вишиванки та брати з собою качалки для тіста. Також для приготування вареників потрібні: картопля, квашена капуста, цибуля, олія, сало та перетоплений свинячий жир (смалець). Тому волонтери просять відгукнутися усіх, хто має бажання допомогти і повідомити про цю акцію рідних та сусідів. У свою чергу, обіцяють веселе спілкування та гарний настрій.

Читайте також: Воїни АТО знялися для патріотичного календаря (фото)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що подібні акції для підтримки воїнів АТО стають дедалі популярними в Україні. Впродовж осені в багатьох містах країни пройшли благодійні ярмарки, на яких збирали продукти для української армії.