В Україні пройшли змагання з унікального виду спорту, в якому поєднуються фізичні навантаження та спортивна стрільба, повідомляє телеканал "24".

За словами учасників, це не просто спорт, а ідеальний вид фізичних навантажень, адже такі тренування дають чудову підготовку для спортсменів, військових та поліцейських.

Новий вид спорту називається Fit&Shooting. Заради спільної мети тут об'єднали свої зусилля спортсмени з кросфіту та спортивної стрільби. Fit&Shooting з'явився в Україні лише цього року. Змагань з цього виду спорту у нас відбулось вже кілька, але вперше їх провели у критому приміщенні.

Ідея провести такі змагання з'явилася у Дениса Безвершенка. Чоловік сам займається стрільбою та вирішив прописати навантаження так, щоб створити максимально наближені до бойових умови.

"Хлопці стріляють на підвищеному пульсі й на прискореному диханні. Він дуже підходить для військовослужбовців, для співробітників силових підрозділів",- переконаний Безвершенко.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Читайте також: Я здатен надерти зад самому Ісусу - ірландський боєць

На всі 5 вправ витрачається близько 10 хвилин. Переможець той, хто найшвидше та без промахів виконає всі завдання.

Зазначимо, що Fit&Shooting – це суто український винахід, але з часом його засновники розраховують на послідовників і в інших країнах та міжнародне визнання.