Головний тренер "Баварії" Пеп Гвардіола проводив собі спокійно зустріч із уболівальниками, на якій вирішив розповісти про деякі тактичні нюанси гри. Хлопець із залу вирішив вийти до тренера та висловити свою точку зору, що і як правильно робити.

Спочатку тренер перебував просто у шоці, так само, як і публіка. Хлопець дуже впевнено розповідав про своє бачення гри та швиденько переставляв фішки на дошці на власний розсуд. Але 44-річний спеціаліст має дуже добре почуття гумору.

Одразу після майстер-класу від молодика він потиснув йому руку та подякував. Зал підірвався від сміху, а Гвардіола ще й підтримав хлопця за сміливість оплесками.

Наразі іспанець все ще не поновив свою угоду із мюнхенцями, яка закінчується наприкінці сезону. Але керівники "Баварії" вже зараз можуть провести переговори із юним футбольним експертом.

Читайте також: Кріштіану Роналду підозрюють у гомосексуалізмі (фото)

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно свої футбольні знання показав і молодий фанат із "Ліверпуля". Після звільнення Брендана Роджерса він надіслав клубним менеджерам резюме, в якому написав, що вивів "Портсмут" у чемпіони Англії за чотири сезони у Fifa 15.

Керівники команди навіть подякували йому за старання, але додали, що цей досвід їм не підходить. Вони пообіцяли у майбутньому розглянути його кандидатуру.