Чемпіон світу з боксу у першій середній вазі Флойд Мейвезер-молодший виступив із досить несподіваною заявою. На думку спортсмена, відомий канадський співак Джастін Бібер може себе спробувати у якості боксера.

Про це розповідають американські ЗМІ.

"Бібер - молодий і талановитий хлопець. Це чудово, що він займається у боксерському залі. Удари допомагають співаку зняти стрес", - розповів непереможний боксер.

Мейвезер хоче ділитися із 21-річним співаком досвідом. Він також додав, що Бібер викликає у нього виключно позитивні емоції.

"Якщо Бібер вирішить професійно займатися боксом, то я стану його тренером. У такому разі хлопець матиме успішну бійцівську кар'єру", - додав 38-річний боксер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читайте також: Мейвезер виграв $22 тисячі, поставивши на поразку Кличка

Зазначимо, що Бібер в останні роки набрав просто неймовірну фізичну форму. Він вже не схожий на того хлопчика, над яким глузував увесь світ, і своїм виглядом натякає, що може і дати по пиці.

Флойд Мейвезер заявляв, що незабаром збирається закінчити кар'єру. Свій останній поєдинок він планує провести навесні, а після цього повісити рукавиці на цвях.