Фотографи з Австралії створили унікальні знімки мальовничої природи Австралії за допомогою безпілотників.

Отримати подібні фотознімки за допомогою традиційної фототехніки просто неможливо.

Фотографи з Сіднея досліджують нові грані фотозйомки за допомогою дронів, повідомляє Daily Mail.

"Я виріс у родині режисера, тому з дитинства був залучений в фото і кіномистецтво. Коли у мене з'явилася можливість використовувати для своєї роботи дрон, я повністю занурився у вивчення його особливостей. Аерофотозйомка відкриває нові можливості, дозволяючи побачити те, що не вдасться побачити з землі. Наприклад, океан і його хвилі виглядають зовсім інакше. Я показав друзям, як виглядають з висоти пляжі і будинки, які вони бачать щодня, і вони були вражені ", - розповів місцевий фотограф Габріель Сканну.

Читайте також: Нове українське консульство відкрилося у Німеччині

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також в галерею увійшли роботи колег Габріеля - фотографів Камерона Пуглісі і Кірка Хіллі, які також захоплюються аерозйомкою. Їх мета - показати красу рідної Австралії та захоплюючі можливості дронів.