Головним спортивним видовищем вихідних у Львові стали перегони на джипах в околицях "Арени Львів". Там на побудованому танкодромі відбулись гонки з тріалу "Тріал - Dessert".

Це місце вже добре знайоме, як учасникам змагань, так і численним гостям столиці Галичини. Там вже не раз змагалися автогонщики різного рівня.

У перегонах взяли участь автомобілі в трьох різних класах підготовки - "Стандарт", "Рейд" і "Хард". Для кожної з категорій була підготовлена окрема траса (враховувалася ступінь складності), на якій у спортсменів були по три спроби. Дві кращі проходи йшли в підсумковий протокол.

Читайте також: Львів'яни сьогодні ганятимуть на джипах по танкодрому

Загальне враження від гонки - азарт, адреналін і море позитиву. Кожен власник позашляховика, який заявився на гонку, зміг перевірити себе, досягти поставленої спортивної мети, а також знайти дружню компанію однодумців екстремально активного відпочинку на автомобілі. Крім самих гонок учасники і глядачі послухали концерт, взяли участь у конкурсах, спробували смачні частування.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Що стосується результатів, то в загальному заліку переміг львівський клуб любителів джип-тріалу.